Ενημέρωση Ωφελουμένων – Φορτοεκφορτωτών και Παρόχων Κατάρτισης - Φορέων Πιστοποίησης, στο πλαίσιο διεξαγωγής εξετάσεων Πιστοποίησης Φορτοεκφορτωτών Λιμένα ή Ξηράς

Στο πλαίσιο διεξαγωγής των εξετάσεων πιστοποίησης φορτοεκφορτωτών λιμένα – ξηράς, αναρτώνται:

03/12/2021: Αναρτήθηκε επικαιροποιημένη έκδοση του Οδηγού Εφαρμογής Διενέργειας των εξετάσεων Πιστοποίησης και του αρχείου με τις συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις. Δείτε τη σχετική ανακοίνωση.

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωσή σας, στο πλαίσιο της διεξαγωγής των εξετάσεων πιστοποίησης και επαγγελματικής κατάρτισης Φορτοεκφορτωτών λιμένα ή ξηράς, σας γνωρίζουμε ότι όλες οι πληροφορίες που αφορούν στις εν λόγω εξετάσεις, βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και μπορείτε να τις αναζητήσετε μέσω των κάτωθι ηλεκτρονικών διαδρομών:

  1. για ωφελούμενους – φορτοεκφορτωτές: https://www.eoppep.gr/index.php/el/how-to/certified_fortoekfortotis, προκειμένου να ενημερωθείτε για την πιστοποίησή σας.
  2. για παρόχους κατάρτισης – φορείς πιστοποίησης: https://www.eoppep.gr/index.php/el/qualification-certificate/figures-accreditation/pistop_fortoekfortoton_xiras_limenos, προκειμένου να ενημερωθείτε για τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης Φορτοεκφορτωτών Ξηράς – Λιμένος.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο διεξαγωγής των εξετάσεων πιστοποίησης και επαγγελματικής κατάρτισης Φορτοεκφορτωτών λιμένα ή ξηράς, η αποστολή των στοιχείων που αφορούν στη διενέργεια των εξετάσεων πιστοποίησης θα γίνεται μέσω του λογαριασμού email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. αποκλειστικά από τους Αδειοδοτημένους Φορείς και όχι από τα Εξεταστικά Κέντρα.